Intersport i Bad Hofgastein

Centralt placeret i Bad Hofgastein finder du Intersport. Her kan du leje alt i ski udstyr til hele familien, lige gyldigt niveau, ved at booke skileje gennem os får du 10 % rabat. Tæt ved finder du også Schlossalmbahn, så du kan hurtigt og let være oppe at løbe på de 200 km lange piste, som du finder i området omkring Bad Gastein/ Bad Hofgastein.

Lad Alpentravel hjælpe dig og spar penge

Hvis du vælger at lade Alpentravel hjælpe dig med liftkort og skiudlejning, vil du ikke kun opnå fordelagtige priser; det er også meget lettere. Så alt du skal gøre, er at udfylde denne formular, også klarer vi den herfra.

Du finder formularen her

x